Plus 500 – Bästa mäklaren för dig som vill testa?

Plus 500 insättningsbonus
Har du varit sugen på att satsa pengar på att handla med växlingskurser av valutor? Nu har du en ypperlig möjlighet att enkelt prova på detta! Valutamarknaden är öppen 6 dagar i veckan 24 timmar om dygnet och är sedan första handeln på nätet år 1997 världens största handelsmarknad (t.ex. 40 ggr större än Nasdaqs storlek). Läs vidare nedan…

Det är sällan vi pushar för en specifik valutamäklare, så som vi gör idag med Plus 500. Men som Sveriges kanske största guide till valutahandel på nätet tar vi på ForexTrading.se uppgiften att utbilda och möjliggöra valutahandel för både nybörjare och erfarna valutahandlare på allvar. Därför vill vi i samarbete med Plus 500 nu tipsa om möjligheten att handla valuta för riktiga pengar utan krav på insättning.

Plus 500 är en valutahandelsplattform där man enkelt kan handla direkt i webbläsaren, utan att ladda ner eller installera någon programvara. Man kan handla med allt från valutor och råvaror till aktier och flera olika börs-index. Det är både enkelt och tydligt hur man går tillväga när det kommer till handel och investeringar.


Hur gör man?

Oftast har man som svensk kanske främst en förståelse för hur svenska kronan kommer gå i förhållande till andra valutor. Därför är det viktigt att man kan handla med just svenska kronan (SEK) gentemot andra valutor. Hos Plus 500 finns möjlighet att handla med valutaparen SEK/NOK, EUR/SEK, USD/SEK, CHF/SEK och GBP/SEK. Dvs du kan välja själv vilken valuta du vill handla med, beroende på om du tror att svenska kronan går bättre eller sämre än norska kronan, euron, amerikanska dollarn, schweiziska francen eller brittiska pundet.
– Börja med att öppna ett konto hos Plus 500 så kommer du snabbt se hur det fungerar.

Är Plus500 pålitliga? Hur kan man känna sig trygg?

Plus500 Ltd är en auktoriserad och licensierad valutamäklare av Financial Conduct Authority (FCA) som dessutom är listade på en av Europas största aktiebörser; London Stock Exchange (LSE) i England. Detta är två kvalitetsstämplar som gör att du kan känna dig trygg.

Få välkomstbonus på 200 kr just nu!

I skrivandets stund finns just nu ett grymt erbjudande! Hos Plus 500 får man just nu 200 kr att handla för utan krav på insättning av egna pengar. Med den 1:200 hävstångseffekt som erbjuds hos Plus 500 innebär det att du har 40.000 kronor att handla för.
Det finns dessutom möjlighet att få ytterligare bonusar på 200 kr ytterligare, när man validerat sitt handelskonto, när man skickat in underlag för vem man är. Detta är ett krav enligt lagstiftningen för att undvika penningtvätt och alltså inga konstigheter eller något man behöver oroa sig för.

Kan man handla på mobilen?

Plus 500 har inte bara handelsplattform för datorn eller i webbläsaren. De erbjuder också mobilappar för både Apple, Android och Windows-telefoner vilket gör att du enkelt kan följa din satsning och handla även när du inte är hemma.

Hur sätter man in pengar?

Vill man satsa egna pengar så erbjuder Plus500 möjligheten att göra detta med insättning via konto- och kreditkort, Skrill, PayPal eller banköverföring. Dvs alla tänkbara insättningsmöjligheter för ökad enkelhet.

Se demonstrationsvideo

Här nedan kan du se en demonstrationsvideo från Plus 500 där du kan se hur deras mobilappar ser ut. Även här finns riskvarningarna om att “ditt kapital är i fara”, vilket är ett krav att upplysa dig som användare om enligt licenseringslagstiftningen.

Risker

Vid handel med CFD riskeras dina pengar. Så, som vid alla risker; satsa inte pengar du inte har råd att förlora. Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär. CFD-handel är ett handelsverktyg som bäst passar för experter.