Olika typer av bonusar


Alla som sysslar med valutahandel vet att man ofta blir erbjuden olika bonusar när man registrerar sig som kund hos någon mäklare. Därför kan det helt klart vara värt att ha koll på dessa bonusar och erbjudanden.

Konkurrensen är din vän

Fler och fler ser den enorma uppsida och vinstpotential som valutahandel för med sig. Därför tillkommer allt fler mäklare som också ser möjligheter till andelar i marknaden, vilket gör att konkurrensen såklart ökar.

För att få större marknadsandelar erbjuder de ett mervärde till sina kunder. Dessa bonusar kan man självklart som kund nyttja för att dryga ut kassan.

Olika bonussystem

Uppstartsbonus

Som namnet tyder på är detta en bonus du får när du startar upp ditt konto. Antingen är det en fast bonus eller procentuell.

Bonus utan insättning

Vissa mäklare vill hjälpa dig att komma igång, och ger dig ett litet startkapital att börja investera för – även om du inte har gjort någon egen insättning.

Insättningsbonus

Denna bonus är oftast procentuell. Alltså att mäklaren ger dig en procent på det kapital som du fyller på ditt konto med.

Värva en vän

En bonus som blir allt vanligare och vanligare nu för tiden är att du får en bonus ifall någon du känner öppnar ett konto hos mäklaren.

Är bonus ett självklart val?

Bonusarna för valutahandel är ofta ett tacksamt bidrag, men visst finns det en tanke från valutamäklarna att ge detta. Bonusarna är till för att uppmuntra dig som handlare att sätta in pengar och testa att handla med riktiga pengar. Men läser du villkoren innan, så vet du vad det är du går med på.

Ibland krävs det en viss omsättning eller andra villkor för att få lov att ta ut bonus-pengarna. Ifall du bara ska investera under en kort period kan det ibland vara bra att satsa sina egna pengar. För många inbitna handlare är dock bonusarna alltid välkomna.

Exempel på bonusar

Hos valutamäklaren Plus 500 kan man i skrivandets stund t.ex. få upp till 200 kronor utan insättning och 200 kronor ytterligare (utan insättning) bara genom att registrera sig för riktiga pengar och verifiera sin adress.

Därtill kan man få en procentuell insättningbonus, baserad på hur mycket pengar du väljer att sätta in.

Mäklare Hemsida Info Länkar
» Plus 500

Betyg: 9.6/10
Min.insättning: 1000 SEK
Recension Hemsida