Kollapsen för dollarn

dollar-kollaps

Många valuta traders tror att en kollaps för dollarn är nära. En av dem är James Turk och John Rubino som lanserat boken “The Coming Collapse of the Dollar and How to Profit From It” via Bantam Dell Pub Group. Boken är på 256 sidor och kostar endast 24.95 usd.

Varför ska dollarn kollapsa?

Anledningarna till att dollarn ska kollapsa är många. Det nämns kreditproblem, övergenerösa regeringar som flitigt spenderar skattebetalarnas pengar, centralbanksproblem och råvaror som tänkbara anledningar.

Turk och Rubino är samtidigt negativa till att den ekonomiska utvecklingen har vänt.De menar på att arbetslösheten fortfarande ökat och att konstgjord andning är den enda anledningen till att BNP inte faller ännu mer. Faktum är att jag också tror att det finns möjligheter till väsentliga kursras på aktiemarknaden framöver. Än är det nog inte över, men det går i vågor. Snart kommer förmodligen en betydande våg ner.

Det går att läsa mer deras webbplats, www.DollarCollapse.com eller beställ boken direkt på Amazon. Det kanske mest intressanta med boken är att hur du ska tjäna pengar på dollarns kollaps – genom investeringar i guld och många andra spännande tips.