Kronan lär fortsätta neråt mot japanska yen

Några av våra vänner som sysslar mycket med valutatrading har fått väldigt bra resultat på slutet med japanska yen. Den svenska kronan ser ut att vara inne i en baisse-artad trend just nu, då investerare går till säkrare valutor som just Japanska yen. 1.38 % har kronan fallit idag mot YEN. Det är sannolikt enligt många valuta traders att prognosen om fortsatt svag krona, inte bara mot Yen men också mot EUR och franc fortsätter.

Nästa nivå att hålla koll på är 12.00, då stödet på 12.32 har brutits. Om trenden för kronan mot yen håller i sig så är det först vid 11.85 som nästa stöd i valutamarknaden finns.

Glada dagar alltså för många traders, som går kort i kronan (dvs köper andra valutor och säljer kronor). Valutaprognosen kvarstår, kronan är på väg att tappa allt mer.

Obs: Ifall du ska handla valuta kolla med din finansiella rådgivare innan du gör en valutaaffär. ForexTrading.se avsäger sig allt ansvar för hur dina valutapositioner och valutatransaktioner utvecklas och du gör allt på egen risk. I vår sektion om valutamäklare kan du hitta en jämförelse av alla seriösa valutamäklare som finns på marknaden.