Trading System

Helt automatiska trading system

Har du problem att välja trading strategi och hur du ska gå in och ur olika positioner? Om sanningen ska fram så är det inte det lättaste att göra disciplinerad aktie- eller valutahandel helt på egen hand. Genom att använda trading system så tar du helt bort känslorna från forex trading. Med andra ord så slipper du stänga positioner i förtid på grund av rädsla, eller hålla kvar positioner på grund av girighet. Med automatiska trading modeller så blir det som du bestämt på förhand.

Helt automatiserad trading strategi

Men ett helt nytt och branschledande system har släppts av valutamäklaren eToro. Du kan välja att följa andra framgångsrika valutahandlare, genom att kopiera deras trades/positioner automatiskt och anpassa dina egna investeringsnivåer genom att justera ett antal olika parametrar.

När du lärt dig tillräckligt mycket om valutahandel kan du också själv bli en ledare inom handel som andra kan kopiera.
Detta är något som de också refererar till som Social Trading då de byggt upp en social plattform kring handeln där handlare kan kommunicera med varandra och lära av varandra. Utbildade handlare är de bästa handlarna, även för valutamäklarna själva eftersom de vill ha långsiktiga traders då de tjänar sina pengar på spreaden från varje trade.

Det finns även något som eToro kallar CopyPortfolio, vilket går ut på att man kan göra automatiska placeringar. Eftersom volymerna som handlas då är större, så måste man dock ha minst 500 USD insatt på sitt konto, eller motsvarande i svenska kronor eller euro.

Man ska inte glömma att inom valutahandel så är volymerna som handlas oerhört stora så enskilda handlare kan inte påverka kursen på samma sätt som med en aktie. Därför är kopiering av andras framgångsrika handelsstrategier inte ett en nackdel utan alltså något som kan dras nytta av.

›› Läs mer om eToros automatiska handelssystem här.

Copy Trading innebär inte investeringsrådgivning. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ner. Ditt kapital är i fara.

Mäklare
Webbsida
Information
Recension
Betyg: 9.2/10
Minsta insättning: 200 USD

eToro är en plattform för flera tillgångar som erbjuder både investeringar i aktier och handel med CFD:er.

Observera att CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 74 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör. Du bör fundera på om du förstår hur CFD:er fungerar, och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat. Den presenterade handelshistoriken är mindre än 5 hela år och kanske inte räcker som underlag för investeringsbeslut.

Copy Trading innebär inte investeringsrådgivning. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ner. Ditt kapital är i fara.

eToro USA LLC erbjuder inte CFD:er och lämnar inga representationer och tar inget ansvar för riktigheten eller fullständigheten av innehållet i denna publikation, som har utarbetats av vår partner med hjälp av allmänt tillgänglig icke-entitetsspecifik information om eToro.