3 mäklare som passar att handla krypto & valuta med!

köpa och sälja bitcoin

Att investera i kryptovalutor blir återigen allt mer populärt. Sedan den fenomenala ökningen av marknadsvärdet under 2017, och sedan raset i januari 2018, var det många som var skeptiska. Under 2018 hölls marknaden i en form av limbo, men nu under Q2 2019 börjar det ta fart igen. Tradare på forexmarknaden får återigen upp ögonen och intresset växer.

Är du en av många valutahandlare som vill lära sig mer och börjar bli intresserad av att trada kryptovalutor så är denna artikel en perfekt guide. Du får lite kött på benen om vad marknaden gör och även vilka valutamäklare som är bäst för att handla valuta och kryptos.

Kryptomarknaden 2019

Marknaden för kryptovalutor har som sagt varit extremt volatil under de senaste åren. Tidigt under 2018 skrev vi en artikel om att året skulle bli avgörande för framtiden av krypto-trading. Det visade sig bli ett mellanår rent ekonomiskt, men normaliseringen av kryptovalutor tog enorma steg framåt. Trots det enorma prisraset på alla kryptovalutor så falnade inte bolagens intresse, snarare tvärt om.investera i altcoins

Fintech bolag och företag som baserar sin struktur med hjälp av blockchain teknologi blev bara fler och fler. Det är ännu en pågående trend och ett bevis på att blockchain och kryptovalutor verkligen är här för att stanna. Det har skrivit spaltmeter efter spaltmeter om faktumet.

Den 1a januari stod det totala marknadsvärdet på 127,776 miljarder dollar, Priset på en Bitcoin var 3,738 dollar. Ingen var säker på vad som skulle hända utöver att marknaden och bolagen skulle fortsätta utveckla industrin.

Idag, ett halvår senare, har marknadsvärdet stigit stadigt och ligger för närvarande på 260,725 miljarder. Priset på Bitcoin har återhämtat sig och uppnått ett pris på nästan 8,800 dollar (7,969 USD i skrivande stund).

Alla Altcoins följer en liknande trend. Bitcoin agerar lite som en bas för hur övriga kryptovalutor kommer röra sig. Detta är en generell trend och inget som gäller för alla Altcoins, det är värt att lägga på minnet.

Varför är det bra läge att handla krypto?
Under hela året har det varit en tydlig uppåtgående och det finns inget som säger emot en fortsatt uppgång. Kryptovalutor normaliseras och att betala med Bitcoin börjar bli mainstream, så börja smida medan stålet är varmt.

Valutamäklare som även hanterar Kryptovalutor

Ingen vettig tradare lägger alla ägg i samma korg. Risken bör spridas och portföljen bör vara lite varierad. För nya valutahandlare som även är intresserade av kryptos har vi knåpat ihop lite information.

Vilka valutamäklare är bäst för att investera i både valuta och krypto? Nedan kommer vårt förslag:

1. AvaTrade: Läs om en pålitlig mäklare med stort utbud av finansiella instrument. De är bra på allting, men antalet kryptovalutor är än så länge bara sju av de största.