Plus 500 – En av de bästa mäklarna för dig som vill testa

Plus 500 insättningsbonus
Har du varit sugen på att satsa pengar på att handla med växlingskurser av valutor? Nu har du en ypperlig möjlighet att prova på detta! Valutamarknaden är öppen 6 dagar i veckan 24 timmar om dygnet och är sedan första handeln på nätet år 1997 världens största handelsmarknad (t.ex. 40 ggr större än Nasdaqs storlek). Läs vidare nedan…

Plus 500 är en CFD trading plattform där du kan handla direkt från din browser. 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Som Sveriges första och kanske största guide till valutahandel på nätet tar vi på ForexTrading.se uppgiften att utbilda och möjliggöra valutahandel för både nybörjare och erfarna valutahandlare på allvar. Därför vill vi i samarbete med Plus 500 nu tipsa om möjligheten att handla valuta för riktiga pengar eller med demokonto, utan krav på insättning. Plus500 är en CFD aktör som endast erbjuder handel med CFD.

Man kan handla med allt från valutor och råvaror till aktier och flera olika börs-index. Det är tydligt hur man går tillväga när det kommer till handel och investeringar. Under 2020 så utsåg Plus500 till #1 CFD aktören i Spanien (Investment Trends 2020 Spain Leveraged Trading Report), vilket


79% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Hur gör man?

Oftast har man som svensk kanske främst en förståelse för hur svenska kronan kommer gå i förhållande till andra valutor. Därför är det viktigt att man kan handla med just svenska kronan (SEK) gentemot andra valutor. Hos Plus 500 finns möjlighet att handla med valutaparen SEK/NOK, EUR/SEK, USD/SEK, CHF/SEK och GBP/SEK. Dvs du kan välja själv vilken valuta du vill handla med, beroende på om du tror att svenska kronan går bättre eller sämre än norska kronan, euron, amerikanska dollarn, schweiziska francen eller brittiska pundet.
– Börja med att öppna ett konto hos Plus 500 så kommer du snabbt se hur det fungerar.
79% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör fundera över om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Är Plus500 pålitliga?

Plus500CY Ltd är auktoriserad & reglerad av CySEC (#250/14) och dessutom är de listade på en av Europas största aktiebörser; London Stock Exchange (LSE) i England. Detta är två kvalitetsstämplar som ger Plus500 bra fördelar gentemot många andra sajter.

Kan man handla på mobilen?

Plus 500 har inte bara handelsplattform för datorn eller i webbläsaren. De erbjuder också mobilappar för både Apple, Android och Windows-telefoner vilket gör att du kan följa din trading och handla även när du inte är hemma.

Hur sätter man in pengar?

Vill man göra en insättning med egna pengar så erbjuder Plus500 möjligheten att göra detta med insättning via konto- och kreditkort, Skrill, PayPal eller banköverföring. Dvs alla tänkbara insättningsmöjligheter för ökad enkelhet.

Se demonstrationsvideo

Här nedan kan du se en demonstrationsvideo från Plus 500 där du kan se hur deras mobilappar ser ut. Även här finns riskvarningarna om att “ditt kapital är i fara”, vilket är ett krav att upplysa dig som användare om enligt licenseringslagstiftningen.

Risker

Vid handel med CFD riskeras dina pengar. Så, som vid alla risker; satsa inte pengar du inte har råd att förlora. Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär. CFD-handel är ett handelsverktyg som bäst passar för experter. Plus500 erbjuder endast instrument genom CFD-handel på sin plattform.


79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.